Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Σάντος: "Δεν μας θαμπώνει αυτή η νίκη"


Προσγειωμένος ο Φερνάντο Σάντος παρά το ευρύ 4-1 επί του Άρη, στο ντέρμπι ης Θεσσαλονίκης, δήλωσε πως ο εν λόγω θρίαμβος δεν πρόκειται να θαμπώσει την ομάδα.

Αναλυτικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: "Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε δυνατό αντίπαλο. Οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι και έκαναν τα πάντα για να τα καταφέρουν. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας σε 1-2 φάσεις, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού αυτό. Ο Άρης είχε δοκάρια, εμείς όμως κάναμε τέσσερα γκολ. Γι' αυτό θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά ήταν μόνο τρεις βαθμοί. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με συγκέντρωση για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Ο Άρης έκανε περισσότερες ευκαιρίες απ όσες συνήθως γιατί σε κάποια σημεία δεν είχαμε ηρεμία.

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν μας θαμπώνει αυτή η μεγάλη νίκη. Η νοοτροπία που προσπάθησα να περάσω από τη πρώτη στιγμή είναι ότι σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτου δυναμικότητας του αντιπάλου, πρέπει να κυνηγάμε τη νίκη. Πρέπει να το κάνουμε και πράξη και όχι μόνο στα λόγια. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι παραμένουμε μακριά από αυτό θέλουμε. Ωστόσο με τον τρόπο που αγωνίστηκαν έδωσαν απάντηση, έπειτα από το κακό παιχνίδι που έκαναν με τον Πανθρακικό. Μετά από εκείνον τον αγώνα με ταπεινότητα αναγνώρισαν ότι δεν πήγαν καλά. Αυτή η ταπεινότητα θα μας βοηθήσει και τώρα να πάμε καλύτερα.

Αν πιστέψουμε ότι επειδή κερδίσαμε 4-1 τον Άρη, όλα είναι τέλεια και πετάξουμε στα σύννεφα, τότε θα ακολουθήσουν μεγάλα προβλήματα. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε, είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά πρέπει να σκεφτούμε τον αγώνα με την ΑΕΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου