Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Χωρίς οπαδούς και πάλι στο ΟΑΚΑ


H ιστορία επαναλαμβάνεται για μια φορά ακόμα . Με απόφαση της ελληνικής ατυνομίας η ομάδα θα κατέβει στην Αθήνα να παίξει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ το προσεχές Σάββατο απέναντι στην ΑΕΚ στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, χωρίς τον κόσμο στο πλευρό της.


Είναι πραγματικά κρίμα σε ένα από τα πλέον ασφαλή και εύκολο να αστυνομευτούν γήπεδα της Ευρώπης να μην επιτρέπεται η παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων . Έμμεσα ίσως αποτελεί την παραδοχή ανικανότητας της ΕΛ. ΑΣ στο να κρατήσουν υπό τον έλεγχό της μια κατάσταση που δε φαίνεται και τόσο "δυσβάστακτη". Δεν πιστεύουμε ότι θα υπάρχουν στο ΟΑΚΑ περισσότεροι από 15 - 20.000 οπαδοί της ΑΕΚ. Ένα τεράστιο τμήμα των κερκίδων θα είναι κενό και οι ζώνες ασφαλείας μεταξύ των οπαδών θα είναι τεράστιες ...

Εξυπακούεται ότι απαγορεύτηκε η «ανταλλαγή» φιλάθλων ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα είναι φιλοξενούμενες όχι μόνο στον πρώτο αλλά και στο δεύτερο γύρο. Θυμίζουμε ότι ανάλογη στάση είχε κρατήσει η αστυνομία και στο παιχνίδι μας με τον βάζελο στο ίδιο γήπεδο, αν και εκεί είχε επέλθει συμφωνία μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων και μάλιστα επρόκειτο να πάρουμε 5.000 εισιτήρια.

Ο τότε αττικάρχης είχε πάρει την απόφαση να εμποδίσει την μεγαλειώδη κάθοδό μας στο ΟΑΚΑ και ο νυν, ακολουθώντας τα χνάρια του προκατόχου του τηρεί την ιδια γραμμή πλεύσης.

ΠΗΓΗ:WWW.PAOKMANIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου