Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Φωτάκης:"Ηταν νίκη γοήτρου"


Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Φωτάκης μίλησε στον Sentra 103,3 για το ντέρμπι με τον Αρη.

"Εζησα για πρώτη φορά ένα ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη κι ήταν πολύ όμορφα. Παίξαμε καλά αν και ο Αρης θα μπορούσε να είχε προηγηθεί με τον Κόκε. Οταν μία ομάδα πετυχαίνει τέσσερα τέρματα, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Με τον Αρη δεν έχουμε μεγάλες διαφορές αλλά χθες ήμασταν εμείς καλύτεροι.

Αυτή η νίκη θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Ηταν νίκη γοήτρου απέναντι στο μεγάλο μας αντίπαλο αλλά κυρίως ήταν σημαντική νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Μας επηρέασε αρνητικά ο αποκλεισμός από τη Χίρενφεϊν στην αρχή της χρονιάς και είχαμε κάποια προβλήματα.

Εχουμε όμως καλό ρόστερ, είμαστε καλή ομάδα με πάρα πολλές δυνατότητες και μπορούμε να πάμε καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι ξένοι ποδοσφαιριστές που είναι στον ΠΑΟΚ ξέρουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει, τι φανέλα φοράνε κι αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό".

Για την πίεση που ασκείται στην ομάδα είπε:

"Οταν αγωνίζεσαι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, σίγουρα υπάρχει πίεση αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό το πράγμα. Η περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική και στόχος μας είναι να την επαναλάβουμε ή ακόμη και να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ".

"Μπορούμε τη νίκη στον ΟΑΚΑ"

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ δήλωσε:

"Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση, το είδαμε και στο παιχνίδι με τον Αρη. Η αντίπαλός μας δεν είναι σε καλή κατάσταση, το είδαμε και στην Καβάλα αλλά δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα. Εμείς πρέπει να δείξουμε σεβασμό αλλά να μη φοβηθούμε. Προσωπική μου άποψη είναι ότι μπορούμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Ολυμπιακό Στάδιο".

Τέλος για το Μουντιάλ της Ν. Αφρικής είπε:

"Για μένα είναι τεράστιο κίνητρο το να γίνω κι εγώ μέλος της εθνικής ομάδας που πήρε παλικαρίσια πρόκριση στο Μουντιάλ. Ελπίζω να παίξω πολύ καλά με την ομάδα μου το χρονικό διάστημα που απομένει, να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και να κληθώ κι εγώ στην εθνική, θα ήταν ό,τι καλύτερο για μένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου