Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Αραμπατζής: "Δώσαμε απαντήσεις"


Μια μέρα μετά τη μεγάλη νίκη επί του Άρη που θέτει πλέον τον ΠΑΟΚ σε τροχιά κορυφής, ο Νίκος Αραμπατζής μίλησε στον "NovaΣπορ FM 94,6" για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα της ομάδας του και την επόμενη μέρα στο στρατόπεδο του δικεφάλου του βορρά.

Ο άσος του ΠΑΟΚ, μίλησε για:

-τη μεγάλη νίκη επί του Άρη στην Τούμπα:

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, ξέρουμε καλά την κόντρα που υπάρχει στην πόλη. Όταν κερδίζεις ένα ντέρμπι με τέτοιο σκορ, δίνεις απαντήσεις και σε βοηθάει τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά για τη συνέχεια. Το παιχνίδι είχε δυσκολίες. Δεν περίμενα ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις το σκορ. Μπήκαμε αποφασισμένοι για τη νίκη, ήμασταν συγκεντρωμένοι και τα καταφέραμε. Σταθήκαμε τυχεροί, γιατί ο Άρης είχε δοκάρι στο 0-0. Αν είχε βάλει εκείνο το γκολ, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Το θετικό είναι ότι δεν επηρεαστήκαμε από αυτή τη φάση, βγήκαμε στην επίθεση, πετύχαμε γκολ σε καίρια χρονικά σημεία και κερδίσαμε».

-τον τρόπο προετοιμασίας του αγώνα:

«Όλη την εβδομάδα ο κύριος Σάντος μας ζητούσε να μην επηρεαστούμε από τα εξωαγωνιστικά του ντέρμπι και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Υπήρχε ένταση αλλά εμείς ήμασταν πιο προσηλωμένοι και πιο παθιασμένοι στο παιχνίδι μας».

-την αγωνιστική λειτουργία του ΠΑΟΚ:

«Έχουμε έναν τρόπο παιχνιδιού τον οποίο έχει επιλέξει ο προπονητής. Δεν μας είπε ποτέ να βάζουμε ένα γκολ και να γυρνάμε πίσω ώστε να κρατάμε το αποτέλεσμα. Χθες, είχαμε φάσεις, ήμασταν τυχεροί και πετύχαμε γκολ. Και σε άλλα παιχνίδια δημιουργούσαμε ευκαιρίες αλλά δεν βάζαμε γκολ».

-το αν ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε «τροχιά» κορυφής με αυτή τη νίκη:

«Πριν το ματς δεν σκεφτήκαμε καθόλου ότι στραβοπάτησαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και θα πλησιάσουμε την κορυφή. Στόχος μας είναι να μειώσουμε την διαφορά γιατί έχουν ξεφύγει πολύ και είναι καλό να πλησιάσουμε. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στα δικά μας παιχνίδια και όχι σε αυτά των άλλων. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον, αλλά δεν αλλάζει ο στόχος. Είναι λάθος μετά από αυτή τη νίκη να λέμε πως πάμε για πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ και δεύτερη θέση. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι, κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε πετύχει».

-το αν έχει ανέβει το επίπεδο των «μικρότερων» ομάδων:

«Πιστεύω πως οι θεωρητικά, υποδεέστερες ομάδες, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Καβάλα, οι οποίες ανέβηκαν από τη Β’ Εθνική, έχουν δυνατά σύνολα και πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να τους πάρεις αποτέλεσμα. Έχουν ανέβει ποιοτικά. Με τον Πανθρακικό για παράδειγμα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου