Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Π. Γκαρσία: "Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης"


Ικανοποιημένος για την νίκη επί του Λεβαδειακού εμφανίστηκε ο άσος του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, σε δηλώσεις που έκανε στον sport103 FM, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην συνολική εικόνα της ομάδας και τους στόχους της, τονίζοντας πως υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης.

Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος μίλησε:

Tη νίκη επί του Λεβαδειακού:

“Είμαι χαρούμενος για την εκτός έδρας νίκη μας με τον Λεβαδειακό σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπου θέλαμε να δώσουμε χαρά σε όλους τους φιλάθλους μας που παρά τις δυσκολίες που είχανε να αντιμετωπίσουνε βρέθηκαν και πάλι στο πλευρό μας. Για αυτό και θέλουμε να τους αφιερώσουμε την νίκη μας”.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ αφότου έμεινε με 10 παίκτες:

“Όταν μείναμε με 10 παίκτες δεν τρελαθήκαμε αλλά διατηρήσαμε την ψυχραιμία και ηρεμία μας. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και παίξαμε καλά”.

Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην μέχρι τώρα εικόνα του “δικεφάλου”:

“Σίγουρα υπάρχουνε περιθώρια βελτίωσης και γι’ αυτό άλλωστε δουλεύουμε κάθε εβδομάδα και κάνουμε την δική μας προσπάθεια. Υπάρχουνε περιθώρια βελτίωσης για να γίνουμε μια ομάδα ακόμα πιο δημιουργική αν και υπάρχουν κάποια παιχνίδια είναι πιο εύκολα και κάποια πιο δύσκολα αλλά εμείς πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο”.

Για την σύγκριση μεταξύ του περυσινού και του φετινού ΠΑΟΚ:

“Πιστεύω ότι και φέτος έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Πέρυσι ωστόσο σκοράραμε πιο εύκολα από φέτος. Στην φετινή ομάδα η βάση παρέμεινε η ίδια, γνωριζόμαστε ακόμη πιο καλά, ήρθανε και νέοι παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα κάτι που βοηθάει και πιστεύω ότι είμαστε μία καλή ομάδα και έχουμε περιθώρια βελτίωσης”.

Για το Κύπελλο Ελλάδος:

“Το κύπελλο είναι ένας σημαντικός θεσμός για εμάς και θα θέλαμε πολύ να φθάσουμε στον τελικό και να σηκώσουμε το Κύπελλο. Είναι κάτι που μπορούμε να το πετύχουμε. Το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα είναι κάτι που μαθηματικά γίνεται αλλά είναι δύσκολο. Όχι όμως ακατόρθωτο. Για αυτό και πιστεύω ότι ο θεσμός του Κυπέλλου και της παρουσίας μας στον τελικό και της κατάκτησης του είναι πιο εφικτός”.

Για την δική του απόδοση:

“Εγώ προσωπικά είμαι καλά. Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Την κριτική την κάνουν οι δημοσιογράφοι και οι ειδικοί του ποδοσφαίρου. Αισθάνομαι πολύ καλά πάντως και άνετα”.

Για το αν η αίσθησή του είναι ότι θα τελειώσει καλή η χρονιά για τον ΠΑΟΚ:

“Συναισθηματικά σίγουρα το θέλουμε όλοι μας αυτό. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο και σίγουρα βρισκόμαστε σε αυτόν τον καλό δρόμο και έχοντας ξεκινήσει καλά τον β΄ γύρο πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

ΠΗΓΗ:CONTRA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου