Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ''BIZERA''

Σε μια λιτή εκδήλωση που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας σε ξενοδοχείο της περιοχής του αεροδρομίου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο μοναδικός απών Τζο Μπιζέρα, ο οποίος βρίσκεται στην Ουρουγουάη αναζητώντας ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αφού δεν υπολογίζεται από τον Φερνάντο Σάντος. Απών λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης ήταν επίσης το μέλος της διοίκησης Γιώργος Μιχαηλίδης.
Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ευχάριστη, ενώ πολλοί από τους ποδοσφαιριστές συνοδεύονταν από τις συζύγους και τα παιδιά τους, τα οποία πέρασαν την ώρα τους σε ειδικά προσαρμοσμένο χώρο με πολλά χάπενιγνκς και δώρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φερνάντο Σάντος ετοιμάζει δύο αλλαγές για το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης. Τη θέση του τιμωρημένου Αραμπατζή στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Σνάουτσνερ, ενώ στο κέντρο της άμυνας αντί του Σαβίνι θα παίξει ο Κοντρέρας που εξέτισε την ποινή του. Πέραν τούτων δεν προβλέπονται άλλες αλλαγές, καθώς δεν προλαβαίνουν να είναι έτοιμοι οι τρεις τραυματίες Μουσλίμοβιτς, Σορλέν και Τσιρίλο.

Τέλος, ο Ίβιτς δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (20η αγωνιστική) στην Τούμπα.

ΠΗΓΗ:CONTRA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου